foto's jasper de boer

prachtige foto’s! We horen graag de rest.

Pa

nog wat meer te zien bij:

Denemarken augustus 2018

J

Ik vind dit echt een superfoto! Niet gewoon de strandbeesten van Theo Jansen in beeld, vooraan, maar achteloos op de achtergrond. Dit maakt iets heel moois!

Annelies

He? Was dat de Generaal Soorlaan vroeger? Of een onbekende vertakking? Hoe zit dat?

Pa

nee, ze zijn aan het renoveren volgens mij.

Jasper

De Generaal Spoorlaan heeft onderhoud nodig tussen de Huis te Landelaan en de Burgemeester Elsenlaan. Zowel boven de grond (asfalt, bomen, groen) als onder de grond (riolering, kabels en leidingen). Dit onderhoud is de aanleiding voor het project “Samen voor een mooie Generaal Spoorlaan”.

Prof. Hans Kleefbrij

aha, zo zit het dus.

Jasper

mijn allereerste camera. gekregen toen ik 8 jaar werd van mijn vader. er gingen cassettes in voor 12 of 24 opnames en er konden flitsblokjes op voor 4 opnames. de camera is geheel mechanisch en heeft geen batterij nodig. maar er is helemaal niks in te stellen, geen sluitertijd, diafragma of iso/asa, en inzoomen was er natuurlijk ook niet bij. door de parallax lukte het me bijna nooit om goed te kadreren en scherpe foto's maakte hij ook niet. heb toch beste herinneringen aan het ding en ik leg m weer terug in de kast om m er over een jaar of tien weer eens uit te halen

jasper

de smooth is niet lekker, je moet de crunchy hebben

jasper